Wanneer u JIPA-services gebruikt, vertrouwt u ons met uw gegevens. Dit Privacybeleid is bedoeld om u inzicht te geven in de gegevens die we verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en wat we hiermee doen. Dit is belangrijk en we hopen dat u de tijd wilt nemen om het beleid zorgvuldig te lezen. Vergeet ook niet dat er opties voor het beheren van uw gegevens en het waarborgen van uw privacy en beveiliging beschikbaar zijn in Instellingen.

Privacybeleid

U kunt onze services op verschillende manieren gebruiken: om informatie te zoeken en te delen, met andere mensen te communiceren of nieuwe inhoud te maken. Wanneer u gegevens met ons deelt, bijvoorbeeld door een JIPA-account aan te maken, kunnen we die services nog beter maken, u in contact te brengen met mensen of het delen van inhoud sneller en gemakkelijker te maken.
In ons Privacybeleid wordt uitgelegd:

We hebben geprobeerd het zo eenvoudig mogelijk te houden, maar als u niet bekend bent met termen zoals cookies, IP-adressen, pixeltags en browsers, moet u eerst informatie over deze belangrijke termen lezen. Uw privacy is belangrijk. Daarom vragen we u de tijd te nemen ons privacybeleid door te nemen. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Gegevens die we verzamelen

We verzamelen gegevens om betere services te kunnen leveren aan al onze gebruikers, van het vaststellen van basisinformatie, zoals de taal die u spreekt, tot meer complexe dingen.
We verzamelen gegevens op de volgende manieren:

Gegevens die we verzamelen wanneer u bent ingelogd bij JIPA, kunnen worden gekoppeld aan uw JIPA-account. Wanneer gegevens zijn gekoppeld aan uw JIPA-account, behandelen we deze als persoonlijke gegevens.

Hoe we gegevens gebruiken die we verzamelen

We gebruiken de gegevens die we uit al onze services verzamelen om de services te leveren, te onderhouden, te beveiligen en te verbeteren, om nieuwe services te ontwikkelen. We gebruiken deze gegevens ook om gepersonaliseerde inhoud aan u te leveren.

We kunnen de naam die u voor uw JIPA-profiel opgeeft, gebruiken in alle services die we aanbieden waarvoor een JIPA-account is vereist.

Als u een JIPA-account heeft, kunnen we uw profielnaam, profielfoto en acties die u uitvoert op JIPA of in applicaties die zijn gekoppeld aan uw JIPA-account, weergeven in onze services. We respecteren de beperkte instellingen voor delen of zichtbaarheid die u opgeeft in uw JIPA-account.

Wanneer u contact opneemt met JIPA, leggen we uw berichten vast om te helpen bij het oplossen van problemen die u ondervindt. We kunnen uw e-mailadres gebruiken om u te informeren over onze services, bijvoorbeeld om u op de hoogte te stellen van aankomende wijzigingen of verbeteringen.

We gebruiken gegevens die worden verzameld uit cookies en andere technologieën,om uw gebruikerservaring en de totale kwaliteit van onze services te verbeteren. Door uw taalvoorkeuren op te slaan, kunnen we onze services bijvoorbeeld weergeven in uw voorkeurstaal.

We vragen u om toestemming voordat we gegevens gebruiken voor andere doeleinden dan die in dit Privacybeleid worden beschreven.

Gegevens die u deelt

Via veel van onze services kunt u gegevens met anderen delen. Vergeet niet dat wanneer u gegevens openbaar deelt, deze kunnen worden geïndexeerd door zoekmachines, waaronder Google. Onze services bieden u verschillende opties voor het delen van uw inhoud.

Beveiliging van gegevens

We werken er hard aan JIPA en onze gebruikers te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang tot of ongeautoriseerde aanpassing, openbaarmaking of vernietiging van gegevens die in ons bezit zijn.
Alle wachtwoorden worden opgeslagen op een manier waarop deze niet meer achterhaald kunnen worden.

Wanneer dit Privacybeleid van toepassing is

Ons Privacybeleid is van toepassing op alle services die worden geleverd door JIPA, maar niet op services met een afzonderlijk privacybeleid waarin dit Privacybeleid niet is opgenomen.